Naast onze reparatiedienst helpen we je graag verder in alle vraagstukken omtrent telecom.

.

.

Een greep uit onze overige diensten zijn:

.

Hardware

DRzaam levert zowel mobiele telefoons als tablets van alle merken. Met ons oogpunt naar duurzaamheid leveren we ook refurbished toestellen van Apple. Staat de soort hardware er niet tussen, grote kans dat we het wel kunnen leveren. Denk bijvoorbeeld aan een laptops, monitoren etc.

.

Accessoires 

Om toekomstgerichte reparaties grotendeels te voorkomen bieden we een breed scala passende accessoires aan. DRzaam is dan wel een reparatiedienst, maar voorkomen is beter dan genezen! Wij kiezen altijd voor kwaliteit accessoires zodat de apparaten optimaal beschermd zijn. Door te kiezen voor de juiste accessoires ga je erachter komen dat de levensduur langer zal zijn.

.

Abonnementen 

Door onze jarenlange telecom ervaring weten we als geen ander dat bereikbaarheid en een betrouwbare operator van cruciaal belang zijn voor uw bedrijf. Wij werken daarom uitsluitend samen met de drie beste netwerken binnen Nederland. DRzaam zoekt graag naar de best passende abonnementsvormen voor uw bedrijf.

.

.

Reparatie

Wij werken graag aan een duurzamer bestaan voor de mobiele apparaten. Onze reparateurs staan te popelen om ze in ontvangst te nemen en ze een 2e leven te geven. We werken uitsluitend (zover mogelijk) met originele onderdelen, dit om de kwaliteit en garantie op de reparatie te waarborgen.