Over mij

drzaam ronald

Drzaam is opgestart door Ronald van Gastel. Hij wil bedrijven er bewust van maken dat de mobiele apparaten langer in gebruik kunnen blijven. Dit door een duidelijke en transparante aanpak wat begint bij de aanschaf van de apparaten. Kiest men voor refurbished of nieuw? Een belangrijke keus als je het hem vraagt. Door het kiezen van refurbished bespaar je niet alleen flink op de kosten maar help je mee aan een beter milieu.

Ronald zit al meer dan 15 jaar in de telecomsector waar hij ooit gestart is als verkoopmedewerker en zich goed heeft doorontwikkeld als accountmanager/ consultant bij verschillende bedrijven.

.

“Dankzij mijn kennis en ervaring weet ik hoe belangrijk het is om in sommige zaken ontzorgt te worden. Simpelweg omdat hier de tijd niet voor is, of voor genomen kan worden en men zich graag wil focussen op de zaken die hun energie geeft.”

Ronald geeft aan dat service en kwaliteit centraal staan. Daarom werkt hij uitsluitend samen met professionele reparateurs en betrouwbare leveranciers waarmee hij reeds een langdurige relatie heeft.