Hardware

.

DRzaam levert zowel mobiele telefoons als tablet van alle merken. Veel voorkomende merken zijn Apple, Samsung, Huawei en Nokia. Met het oogpunt naar duurzaamheid leveren wij uiteraard ook refurbished toestellen.

Ik zorg ervoor dat er bij het aankoopproces gekeken wordt naar een duurzame oplossing. Deze keus hangt al af van welke toestellen er gekozen worden. Kies je voor nieuwe toestellen of voor refurbished toestellen?

Er zijn tegenwoordig behoorlijk wat merken op de markt wat soms lastig kan zijn bij het kiezen van het juiste. Hier help ik graag bij. DRzaam levert naast de standaard toestellen graag refurbished toestellen. 

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in de wereld. Met de overstap naar refurbished draag je bij aan een duurzamere omgeving. Als je weet dat er ongeveer 100 liter water en 134kg grondstoffen worden gebruikt voor de productie van een nieuwe iPhone.

Dan kun je nagaan dat de overstap naar refurbished hardware een grote impact heeft op het milieu. Daarnaast kun je ook flink op de kosten besparen.

Lijkt dit de perfecte keuze voor je bedrijf? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. 

.

zakelijke reparatie telefoon en tablet

De kenmerken van onze refurbished toestellen:

  • Toestellen: Premium kwaliteit
  • 100% originele Apple onderdelen
  • Kwaliteitscontrole in 83 punten
  • 2 jaar garantie, zelfs op de bijgeleverde accessoires
  • Al de devices zijn CE-gecertificeerd. Dit betekent dat ze in overeenstemming zijn met de gezondheids-, veiligheids- en milieubeschermingsnormen van de Europese Unie.
  • Duurzame verpakking

.

Gaan we samen voor DRzame telecom?