Accessoires

.

Met regelmaat hoor ik dat bedrijven bij het leveren van een smartphone helemaal geen bescherming mee geven. Dit is dan vaak aan de medewerker zelf om aan te schaffen. Neem de regie in handen en je zal gaan merken dat de apparaten langer mee gaan. Goede bescherming vanaf dag één is van belang voor het behoud en de gebruiksduur van de toestellen.

.

Om toekomstgerichte reparaties grotendeels te voorkomen bieden we een breed scala passende accessoires aan. DRzaam is dan wel een reparatiedienst, maar voorkomen is beter dan genezen! Benieuwd naar ons advies voor bijpassende accessoires? Neem contact met ons op.

.

.

zakelijke reparatie telefoon en tablet

Tips voor het aanschaffen van de juiste accessoires voor mobiel en tablet:

  • Kies ten alle tijden voor gecertificeerde laders-/datakabels; hiermee voorkom je accu klachten, erg warm worden van het toestel waardoor de kans bestaat dat je je accu moet vervangen of in het ergste geval dat je toestel niet meer bruikbaar is.
  • Kies een stevige case voor om het toestel. Er zijn tegenwoordig diverse merken welke drop protectie bieden waardoor de kans minimaliseert voor valschade.

.

.

zakelijke reparatie telefoon en tablet
  • Door het gebruik van een goede screen protector minimaliseer je de impact op het moment dat het toestel bijvoorbeeld valt of ergens tegen aan stoot. Het houdt de grootste druk tegen waardoor het scherm intact blijft. Let op, er bestaat altijd de kans dat het scherm alsnog defect raakt. Het is uitsluitend een extra bescherming. Een nieuwe screen protector plaatsen is altijd voordeliger dan een nieuw scherm.
  • Veel in de auto? Ook hier zijn veel mogelijkheden om het rijden veiliger te maken. Denk bijvoorbeeld aan een goede autohouder i.c.m. een autolader.

.

.

.

DRzaam wil uitsluitend kwaliteit aanbieden en zal daarom alleen maar met de beste merken samenwerken. Door nauwe samenwerkingen met de leveranciers kunnen we altijd een offerte op maat aanbieden en zijn we op de hoogte van alle nieuwe accessoires.

.

Benieuwd naar mijn advies op het gebied van accessoires? ik denk graag met je mee.